INFAQ MAAHAD TAHFIZ DAN TURATH AS-SOFA REMBAU
PEMBANGUNAN MAAHAD TAHFIZ DAN TURATH AS SOFA REMBAU
(BAYARAN TERTANGGUH)
_____________________________________________________________________________________________________________________________
Merupakan sebuah Maahad Tahfiz yang menekankan pengajian al Quran dan kitab turath iaitu kitab warisan para ulama' Ahli Sunnah Wal Jamaah sejak dari dulu.

_________________________________________________________ =========
AKTIVITI TERKINI DI MATTAS |MEI 2023

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan izinNya, gedung ilmu yang bakal menjadi rumah kedua pelajar Maahad Tahfiz dan Turath As Sofa (MATTAS), Rembau sudah pun tersergam indah. Inilah hasil infaq anda buat pelajar tahfiz.

Di sini akan menjadi tempat untuk mereka menjalani kehidupan sebagai pelajar di mana, bibir mereka sentiasa dibasahi dengan ayat al-Quran, hati mereka sentiasa diisi dengan pengukuhan rohani dan jiwa mereka sentiasa ditemani dengan ketenangan.

Sehingga Mei 2023, pelbagai aktiviti sudah diadakan di MATTAS antaranya termasuk, majlis ilmu, sambutan Isra' Mikraj, Nisfu Syaban, Ihya Ramadhan, Takrim Huffaz As Sofa dan sebagainya.

Malahan, gedung ilmu ini juga dipenuhi dengan hidangan pengajian penuntut ilmu di sini. Al-Quran dan kitab Turath menjadi bacaan utama dalam pengajian pelajar tahfiz di sini.

Masya-Allah, bangunan ini dipenuhi dengan aktiviti yang mengutamakan al-Quran dan ajaran Islam yang berlandaskan Ahli Sunnah wal Jamaah.

Di sini, disertakan antara aktiviti yang berlangsung di MATTAS sejak ia siap dibina :-

TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA. TERUSKAN INFAQ BUAT AHLI AL-QURAN DI MATTAS. SAAT ANDA MENYEDIAKAN MAHLIGAI ILMU BUAT MEREKA, ALLAH SWT MEMBINA MAHLIGAI SYURGA UNTUK ANDA.
==========

JOM INFAQ SEKARANG

AYUH❗ BINA MAHLIGAI KITA DI SYURGA
Peluang dibuka kepada anda untuk sama-sama berkongsi rezeki dengan membina mahligai di syurga dengan Infaq Tahfiz dan Turath As Sofa Rembau (Bayaran Tertangguh)

Makluman :

1. Selepas pembayaran di bank statement akan terpapar pembayaran kepada
SIMPLEPAY GATEWAY SDN BHD. Ini merupakan rakan kerjasama pembayaran kami.

2. Jika terdapat sebarang pertanyaan atau masalah untuk isi borang ini, sila hubungi wakil As-Sofa anda.

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

PILIHAN SUMBANGAN

Pilihan Kuantiti Nilai (RM)
WAKAF FASA AKHIR (1 LOT)