Tabung Online Sedekah Jumaat

SYUKUR DIPERTEMUKAN LAGI JUMAAT YANG MULIA

Alhamdulillah, setinggi-tinggi kesyukuran kepada Allah SWT kerana masih lagi memberi kita nikmat kesihatan dan rezeki sehingga dipertemukan lagi dalam JUMAAT SAYYIDUL AYYAM yang mulia dan tersedia dengan pelbagai kelebihan ini.

Kerana sesungguhnya hari ini merupakan peluang untuk kita meraih PAHALA sebanyak mungkin.

Ulama’ berkata: "Sedekah pada hari itu (Jumaat) lebih utama dengan sedekah pada enam hari lainnya seumpama sedekah pada bulan Ramadhan berbanding bulan-bulan lainnya.”

Subhanallah ‼️
Ayuh kita berkongsi kesyukuran ini dengan infaq di jalan Allah SWT.

Yayasan Sofa ingin memberi peluang agar kita semua dapat meneruskan Infaq.

Moga Allah Taufiqkan kita dan Kurniakan kekuatan dan keinginan yang tinggi semata untuk kerehatan akhirat yang abadi dan mudah-mudahan agar kita sentiasa berhubung dengan-Nya pada setiap masa dan ketika.

Aamiin ya Rabbal ‘ Alamiin

Salurkan sumbangan, infaq, sedekah dan jariah anda.

KE MANA INFAQ ANDA DISALURKAN?

INFAQ KEMUDAHAN DAN FASILITI PELAJAR TAHFIZ

Moga Allah SWT melimpahi kita dengan rahmatNya yang tak putus-putus.

MAKLUMAN:
Selepas pembayaran di bank statement akan terpapar pembayaran kepada SIMPLEPAY GATEWAY SDN BHD. Ini merupakan rakan kerjasama pembayaran kami. Resit rasmi Yayasan Sofa aka dihantar selepas selesai proses pembayaran.

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

PILIHAN SUMBANGAN

Pilihan Nilai (RM)
Tabung Online Sedekah Jumaat